ZG, RS
Warehouse Kilburn, London, 2013
Menu

A conversion of a former warehouse overlooking Paddington Old Cemetery into a live/work unit for an artist and his family. Five rooms were introduced into the originally open plan 200 m² space, with a continuous array of windows along all four facades, while maintaining the light and generous feel of the original space.

The main space is arranged around a large central staircase that leads to an open living area with kitchen. Towards one side large double doors, continuing the sequence of windows, lead to three bedrooms. Towards the other side a series of columns define the transition to the living area as well as the bathroom and a larder. Two sliding doors are arranged along this threshold which allow you to close or open these rooms towards the central space.

  • Location: London
  • Completion: 2013
  • For: Private
  • Size: 200 m²
  • Collaborators: Trevor Scott Consultant
  • Photography: Antoine Espinasseau