ZG, RS
WGP Nursery & Community Centre, London, 2016
Menu

The Nursery & Community Centre marks the entrance to the new West Green Place development. The building opens up and activates a new public square, shared between the vistors, residents and the wider community. The simple and elegant form sets the stage for playful interventions. Conceived as a building with four equal façades, it’s understated presence is complemented by a set of generous canopies providing a range of different outdoor spaces for the nursery.

Large windows and doors provide triple aspect rooms for the Nursery at the Ground Floor and the Community Centre Hall at First Floor. Large curved canopies break the regularity of the facade and create a diversity of outdoor areas.

  • Location: London
  • Completion: 2016
  • For: Pocket Living Ltd
  • Size: 360 m²